Horeca te koop

Richtprijs 990000€

990 vierkante meters

Immoweb code : 20082866
Immoweb code : 20082866

Overzicht

990 vierkante meters bewoonbare ruimte
730 vierkante meters grond
1.356,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Uniek pand met veel potentieel in Koekelberg

Dit gebouw wordt als volgt verdeeld: 
Bij binnenkomst bevindt zich een inkomhal met twee bureaus. Naarmate u verder het gebouw in loopt komt u uit op de receptie. Achter de receptie bevindt zich drie ruime kamers en aan de linkerkant 6 toiletten en een berging. Vervolgens komt u bij de tweede trapgang die leidt naar  een keuken en twee toiletruimtes en een veelzijdige ruimte van 150m2, momenteel ingericht als eetzaal en bar. Aan de rechterkant van het gebouw bevindt zich een binnenplaats van 280m2 met terras. 
Op het 1ste verdiep:  Aan de rechterkant zijn er twee kamers en een kleinere berging. Voor de trapgang bevindt zich een ruime kamer. Als u verder naar links gaat, vindt u vier even grote kamers aan de rechterkant en aan de linkerkant sanitaire voorzieningen (toiletten en douches) met een berging. Vervolgens komt u bij de tweede trapgang met vier kamers.

Op de tweede verdieping vindt u aan de linkerkant sanitaire ruimtes met douches en toiletten en 1 kamer. Aan de rechterkant bevinden zich zes kamers onder het dak en een technische ruimte. Aan de tweede trapgang zijn nog twee kamers onder het dak te vinden.

In de kelder zijn technische ruimtes te vinden voor alle nutsvoorzieningen (water, gas en elektriciteit) en twee toiletten.

Heeft u interesse in dit uniek pand? Contac

Neem contact op