Herenhuis te koop

439000€

6 slaapkamers 238 vierkante meters

Immoweb code : 11478096
Immoweb code : 11478096

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
238 vierkante meters bewoonbare ruimte
1030 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/10/2024

Omschrijving

Stijlvolle woning, 4/6 slaapkamersin Budingen.

Welkom aan de Groenstraat 28 te Budingen, waar deze prachtig gerenoveerde woning op een royaal perceel van meer dan 10 are zich bevindt. De renovatie in 2017 heeft de woning voorzien van moderne energiezuinige oplossingen, waaronder een condensatieketel, volledig vernieuwde elektriciteit met domotica, dubbel glas in diverse ramen, en een geïsoleerd dak. Tegelijkertijd zijn de authentieke elementen in de keuken en badkamer zorgvuldig behouden gebleven.
Met een bewoonbare oppervlakte van 238m² biedt deze woning een ruime en comfortabele leefomgeving. De woning omvat een sfeervolle leefruimte, een eetkamer en vier royale slaapkamers. De zolder, bereikbaar via een vaste trap, biedt de mogelijkheid om extra ruimte te creëren, ideaal voor een hobbykamer of een extra slaapkamers.
Deze woning is perfect geschikt voor het uitoefenen van een vrij beroep, dankzij de handige mogelijkheid om privé en werk te scheiden. Een extra ruimte, bereikbaar via een overdekte koer, biedt enorm potentieel voor verdere ontwikkeling, zoals het creëren van een extra wooneenheid of een ruime hobbyruimte.
De tuin, rijkelijk beplant met prachtige rozenstruiken, is een ware oase van rust en een genot om in te vertoeven. Deze buitenruimte biedt de perfecte setting voor ontspanning en recreatie.
Kortom, Groenstraat 28 is een woning die modern comfort en energiezuinigheid combineert met een authentieke charme, gelegen in een prachtige omgeving. Een uniek

Neem contact op