Herenhuis te koop

395000€

3 slaapkamers 127 vierkante meters

Immoweb code : 20021752
Immoweb code : 20021752

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
127 vierkante meters bewoonbare ruimte
75 vierkante meters grond

Omschrijving

Bel-etage met koer en garage in het centrum van Vilvoorde!

Welkom in deze charmante bel-etage woning, gelegen in het hart van Vilvoorde. Dit gezellige huis biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen, op slechts enkele seconden van het station.
Deze woning beschikt over drie slaapkamers, waarvan twee ruime slaapkamers en een extra slaapkamer op de zolderverdieping, ideaal voor een thuiswerkruimte of logeerkamer. De nette, goed uitgeruste badkamer biedt alle nodige voorzieningen voor uw comfort.
De lichte en gezellige woonkamer is perfect voor ontspanning en samenzijn. Aansluitend bevindt zich de volledig geïnstalleerde, ruime keuken. Daarnaast is er een kleine, onderhoudsvriendelijke koer waar u kunt genieten van de buitenlucht. De praktische garage is een groot voordeel, zeker in deze centrale ligging.
Belangrijke puntjes: 
- EPC: 243 kWh = GEEN renovatieverplichting!;
- Elekrticiteit is conform;
- Gasketel is van 2022;
- Enorm ruime kelder met voldoende opbergmogelijkheden;
- Voorgevel is behandeld.
Deze woning combineert comfort en functionaliteit met een uitstekende locatie in Vilvoorde, dicht bij openbaar vervoer, winkels en andere voorzieningen.
Mis deze kans niet om een bezoek te brengen aan deze prachtige bel-etage. Plan uw bezoek via Living-stone.be of contacteer Luisa Simonian via 0498 88 81 70 of [email protected]! Tot snel!

Neem contact op