Herenhuis te koop

630000€

5 slaapkamers 273 vierkante meters

Immoweb code : 20133628
Immoweb code : 20133628

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
273 vierkante meters bewoonbare ruimte
359 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig herenhuis met 5 slaapkamers en gezellige stadstuin.

Op een boogscheut van het centrum van Mechelen ligt dit karaktervolle herenhuis, vlakbij de Tinèl-site, stadsbibliotheek, Grote Markt en station Mechelen. Vlotte verbinding met de E19.

In 2016 werd deze woning grondig gerenoveerd met behoud van authentieke elementen.

De ZW-georiënteerde tuin werd in 2021 getekend en heraangelegd door tuinarchitect Studio Grün. Ze creëerden een ideale oase van kleur, rust en ontspanning middenin het bruisende stadscentrum.

De ruime hal leidt je naar de grote woonruimte. Deze is onderverdeeld in 2 ruime compartimenten die verbonden zijn door stijlvolle authentieke hoge deuren. De eetkamer en volledig uitgeruste keuken met uitzicht op de tuin, grenzen aan deze woonruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een aparte badkamer met douche, toilet en aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. De tweede verdieping biedt een derde ruime slaapkamer en een volledig ingerichte ruime badkamer met ligbad, douche en toilet. Op de derde verdieping vindt u een gezellige logeerkamer en een grote, afgewerkte zolder met mezzanine, ideaal als extra 5e slaapkamer.

Met een EPC score B (181 Kwh/m2) is deze woning klaar voor de toekomst. Ze is voorzien van een CV-condensatieketel, zonnepanelen met batterij en een regenwaterpomp (aangesloten op de buitenkraan en toiletten).

Daarbovenop is de volledige woning onderkelderd (96 m²).

Bezoekdagen: 21 & 22 september

Neem contact op