Herenhuis te koop

925000€

6 slaapkamers 500 vierkante meters

Immoweb code : 10615319
Immoweb code : 10615319

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
500 vierkante meters bewoonbare ruimte
795 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige herenwoning met veel bestemmingsmogelijkheden

Volledig vernieuwde en unieke herenwoning gelegen in het centrum van Hamme, op wandelafstand van alle commerciële, culturele en administratieve voorzieningen.
Dit pand is ideaal voor een vrij beroep of commerciële functie maar ook voor kangoeroewonen of co-housing. Verschillende woongelegenheden kunnen in dit pand gerealiseerd worden.
Op het gelijkvloers vindt u een inkomhal, vestiaire, gastentoilet, ruime woonkamer, leefkeuken en een zuidgericht terras.
Naast de tuin bevindt zich een bijgebouw van 8 x 25m, met de stook- en wasruimte, een geïsoleerde wellness (stoomdouche, infraroodsauna en Finse sauna) en een 2de terras. Er is een doorrit die de straat met de tuin en het bijgebouwverbindt.
Op de 1ste verdieping vindt u 5 ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met bad, inloopdouche, lavabo en ingebouwde kasten. Op de 2e verdieping bevindt zich de 6e slaapkamer met dressing, de 2e badkamer, eveneens voorzien van toilet, lavabo, bad en inloopdouche en een grote vestiaire-ruimte waar nog 2 slaapkamers of een aparte leefruimte bij gemaakt kunnen worden.
Op technisch vlak is deze woning future proof en voldoet ze vandaag reeds aan de energienormen van 2050. Dankzij de goed doordachte isolatie en de verwarmingsinstallatie heeft de woning een absoluut goede EPC-score van 87! Gunstig asbestattest met nummer 20221229-000056.000.
Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een bezoek.

Neem contact op