Herenhuis te koop

825000€

4 slaapkamers 318 vierkante meters

Immoweb code : 11473549
Immoweb code : 11473549

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
318 vierkante meters bewoonbare ruimte
1324 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige, volledig gerenoveerde 3-gevel villa

Volledig gerestaureerde, historische hoeve met authentieke elementen en een hedendaagse touch gelegen naast het kasteel van Merode. Bij binnenkomst via de ruime inkomhal (15m²) ervaart u meteen de luxe en ruimte. De villa beschikt over een zeer ruime living en eetkamer (2x30m²), een volledig uitgeruste keuken van 18m², een handige wasplaats/berging met douchecel, en een bureauruimte op het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping vindt u vier ruime slaapkamers (18m², 16m², 16m² en 12m²) en twee stijlvolle badkamers. De grote zolder biedt de mogelijkheid om extra slaapkamers te creëren, waardoor de woning perfect is voor een groeiend gezin. Bovendien zijn er vier toiletten verspreid over de woning voor extra comfort.

De villa beschikt over twee ruime kelders (2x25m²), zes autostaanplaatsen en een royale houten berging, ideaal voor het opbergen van fietsen en tuinmateriaal. Met een nieuwe CV-condensatieketel op gas, dubbele beglazing, nieuwe zonnepanelen, EPC-score (C) en een alarmsysteem is deze woning zowel duurzaam als veilig.

De onderhoudsvriendelijke tuin met een terras van 65m² biedt volop ruimte om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Dit is een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een luxueuze, atypische woning in Everberg!

Neem contact op