Herenhuis te koop

495000€

3 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 20216485
Immoweb code : 20216485

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
1375 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 03/10/2024

Omschrijving

Kom en ontdek dit prachtige herenhuis, vol charme en gerenoveerd met hoogwaardige materialen. Genesteld op het platteland, vlakbij het kanaal, is het ideaal voor wandelingen in de frisse lucht en toch dicht bij alle voorzieningen.

Vanaf de ingang werkt de charme met een ruime ontvangsthal en een zichtbare trap die leidt naar een lichte woonkamer, verwarmd door een houtvuur, perfect voor gezellige momenten. De grote keuken, badend in het licht en van alle gemakken voorzien, biedt een adembenemend uitzicht op de bosrijke en omheinde tuin, een ware oase van rust. Nog steeds op de begane grond vindt u een bijkeuken, een wasruimte en een kantoor dat afhankelijk van uw behoeften als extra slaapkamer kan worden gebruikt.

In de kelder van de woning bevindt zich een gezonde kelder, ideaal voor opslag of wijnkelder. Boven bedient de nachthal 2 mooie slaapkamers en een moderne badkamer.
Op de bovenste verdieping biedt een grote slaapkamer op zolder met een eigen en-suite badkamer met douche een intieme en onafhankelijke ruimte, perfect voor een master suite of tienerkamer.

Ook buiten is het comfort aanwezig: het pand is beveiligd door een elektrische poort, met een garage en twee parkeerplaatsen ervoor.

De voordelen van dit pand ontbreken niet: aluminium kozijnen met dubbele beglazing, centrale verwarming op gas, een regenwatertank van 10.000 liter aangesloten op een hydrofooreenheid en 15 fotovoltaïsche panelen voor optimale energie-efficiëntie.

Dit burgerlijke huis combineert op

Neem contact op