Herenhuis te koop

945000€

4 slaapkamers 465 vierkante meters

Immoweb code : 20230482
Immoweb code : 20230482

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
465 vierkante meters bewoonbare ruimte
363 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 30/09/2024

Omschrijving

Statig HERENHUIS met tuin, mogelijkheid tot handelsfunctie

HALLE : BATHIM stelt voor : Een prachtig herenhuis, strategisch gelegen in het historisch centrum van Halle, vlakbij het Oudstrijdersplein en het commerciële centrum.
Dit indrukwekkende pand, oorspronkelijk een 18de-eeuws handelshuis genaamd “DE ZWARTE AREND”, is een voorbeeld van de Louis XVI-stijl. Deze stijl kenmerkt zich door elegante en symmetrische vormen met verfijnde decoraties.

GELIJKVLOER :

Koetspoort: Bij binnenkomst via de indrukwekkende koetspoort heeft u toegang tot twee afzonderlijke ruimtes aan weerszijden, die perfect geschikt zijn als handels- of werkruimtes.
Orangerie: Een prachtige orangerie biedt een schilderachtig uitzicht op de binnentuin en zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht.
Keuken en eetplaats: De ruime keuken is verbonden met een eetplaats, ideaal voor gezellige maaltijden en bijeenkomsten.

1STE VERDIEPING:

Leefruimte: Een stijlvolle ingerichte leefruimte met een haard, perfect voor ontspanning en sociale activiteiten.
Slaapkamer: Een sfeervol ingerichte slaapkamer.

2DE VERDIEPING:

Slaapkamers: 3 slaapkamers, waaronder een master slaapkamer met en suite badkamer (met zowel een bad als douche) en dressing.
Binnentuin: De recent heraangelegde tuin biedt een oase van rust en schaduw, ideaal voor warme zomerdagen, een serene toevluchtsoord midden in het bruisende stadscentrum.
Om de unieke sfeer en de vele mogelijkheden van deze prachtige woning zelf te ervaren, contacteer Laurent : 02 7 33 00 00 of [email protected]

Neem contact op