Herenhuis te koop

549000€

5 slaapkamers 430 vierkante meters

Immoweb code : 20043308
Immoweb code : 20043308

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
430 vierkante meters bewoonbare ruimte
473 vierkante meters grond

Omschrijving

Modernistisch herenhuis

Herenwoning uit 1937 ontworpen in modernistische stijl door architect Willy Lambert. Dit pand straalt dankzij zijn gevel en bewaard interieur één en al karakter uit. De woning vraagt op vandaag een grondige restauratie om de charme ten volste tot zijn recht te laten komen. Tot op heden werd deze woning gebruikt als woonst met praktijkruimte, maar dankzij de ruime volumes van deze woning biedt het naast een prachtige gezinswoning ook tal van andere mogelijkheden (b&b, meergezinswoning,...).

Het pand bevat op het gelijkvloers: Imposante inkomhal, salon, living en eetkamer, keuken, toilet. Via een aparte voordeur of via de inkomhal vindt men aan de rechterkant van de woning nog 3 ruimtes, waarvan 1 zeer ruim die als praktijkruimte dienden. De woning is volledig onderkelderd, te bereiken via de inkomhal, garage of tuin.
De 1ste verdieping omvat een badkamer, 2 royale slaapkamers waarvan 1 met een aansluitende kamer/berging.
De 2de verdieping omvat 2 zeer ruime slaapkamers en een 3de slaapkamer.
Via de keuken, eetplaats of praktijkruimte kan men het terras en de ruime, rustgevende tuin bereiken.

Deze woning is opgenomen in de vastgestelde inventaris van bouwkundig erfgoed en bijgevolg vrijgesteld van de renovatieverplichting opgelegd door de vlaamse overheid voor residentiële gebouwen.

Een architecturale parel met tal van mogelijkheden!

Neem contact op