Herenhuis te koop

1195000€

4 slaapkamers 597 vierkante meters

Immoweb code : 20265500
Immoweb code : 20265500

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
597 vierkante meters bewoonbare ruimte
3257 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentiek handelspand met woonst aan het water

Dit uniek pand omvat meerdere functies, waaronder een restaurant, een winkel, twee aparte B&B-kamers, en een privéwoning.

Op het gelijkvloers bevindt zich een ruim restaurant. Deze commerciële ruimte omvat een gezellige eetruimte met aangrenzende keuken en een sfeervolle banketruimte met gashaard. Het restaurant is voorzien van opslag- en sanitaire ruimtes, evenals een droge kelder. Buiten biedt een royaal terras en een zuidwestelijk georiënteerde tuin een idyllische setting.
Daarnaast herbergt het gelijkvloers twee mogelijke B&B-eenheden, elk met een eigen leefruimte, slaapvertrek, badkamer en toilet. Een aparte winkelruimte en koelcel zijn ook bereikbaar vanaf het terras. Op het tussenverdiep bevindt zich een berging, een gastentoilet en een aparte douche.
Een authentieke trap leidt naar de privéwoning op de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan één met ensuite badkamer, een tweede badkamer en een gastentoilet.
Op de tweede verdieping vinden we de aangename leefruimte en de ruime, open en volledig uitgeruste keuken. Daarnaast is er een extra opslagruimte naast de leefruimte.

Het restaurant beschikt over een ruime parkeergelegenheid voor 15 voertuigen, en op een apart terrein op het perceel zijn 36 zonnepanelen geïnstalleerd. Aan de overkant van de straat is er een multifunctioneel perceel dat kan worden gebruikt voor diverse doeleinden, zoals het houden van dieren, tuinaanleg of extra parkeerruimte.

Deze eigendom k...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op