Herenhuis te koop

520000€

5 slaapkamers 273 vierkante meters

Immoweb code : 20168663
Immoweb code : 20168663

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
273 vierkante meters bewoonbare ruimte
253 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige herenwoning met ruime tuin

Prachtig herenhuis vol authenticiteit met 5 kamers en grote groene tuin
Je stapt het huis - en een prachtig stukje geschiedenis - binnen in de inkomhal, waar je niet weet waar eerst te kijken. Meteen links stap je de leefruimte vooraan binnen die uitgeeft op de achterliggende eetkamer, van waaruit je kunt doorlopen naar de veranda. Naast de eetkamer heb je een ruime berging, een gang met een apart toilet en een kast met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De grote, rustieke betegelde keuken bevindt zich achteraan en is helemaal geïnstalleerd en functioneel. Je vindt hier een gasvuur, dampkap, spoelbak, oven, vaatwasser en koelkast.. De betegelde badkamer ernaast is voorzien van een ligbad met douchekop, en een groot dubbel lavabomeubel met spiegelkast.
Vanuit de keuken stap je door het schuifraam de grote, groene oostgerichte tuin binnen. Die is met zijn 92 m² een unicum in de stad.
Op de tussenverdieping vind je een apart toilet, een bergkast en een eerste ruime slaapkamer die een originele plankenvloer verbergt onder de vinylvloer. Op de eerste verdieping heb je aan de straatzijde een tweede, enorme slaapkamer, met nog een derde kamer daarachter. Ook hier heb je weer die originele plankenvloer onder de vinylvloer en ramen van glas-in-lood.
Op de derde verdieping vind je tot slot nog eens twee soortgelijke, ruime slaapkamers, met nog een grote zolder erboven.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/13169/

Neem contact op