Herenhuis te koop

1200000€

6 slaapkamers 550 vierkante meters

Immoweb code : 20158462
Immoweb code : 20158462

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
550 vierkante meters bewoonbare ruimte
669 vierkante meters grond

Omschrijving

ANTWERPEN - Charmante woning nabij het Zuid!

Dit sfeervol pand met met een unieke gevelbreedte van 11 meter is gelegen op wandelafstand van de gezellige Troonplaats en het historische Zuid.

Bij binnenkomst wordt u meteen verwelkomd door een indrukwekkende inkomhal met hoge plafonds, authentieke openhaarden en prachtige houten vloeren die de charme van weleer uitstralen. Elke kamer ademt sfeer en authenticiteit. 

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers met ensuite badkamer. De tweede verdieping, die recent gerenoveerd is, biedt nog eens twee extra slaapkamers met moderne afwerking en een hoog wooncomfort. De rest van het pand biedt u de kans om deze naar uw eigen smaak en wensen te renoveren, zodat u uw droomhuis kunt realiseren.

Dit huis beschikt ook over een ruime kelder, ideaal voor extra opslag. Buiten kunt u genieten van een mooie tuin van ca 135m2 met uitzicht op de Sint-Michiels en Sint-Petruskerk, een groene oase waar u heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

De goede locatie nabij de uitvalswegen zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk kunt reizen, terwijl u toch geniet van de rust en ruimte van uw eigen huis.

Dit unieke pand met zijn bijzondere gevelbreedte en authentieke details is na renovatie een ware parel.

Neem contact op