Herenhuis te koop

1395000€

7 slaapkamers 460 vierkante meters

Immoweb code : 11473608
Immoweb code : 11473608

Overzicht

7 slaapkamers
4 badkamers
460 vierkante meters bewoonbare ruimte
213 vierkante meters grond

Omschrijving

Riante herenwoning met stadstuin op toplocatie!

Prachtige herenwoning in Neo-Classistische stijl (1875) nov Victor Wittemans met imposante gevelbreedte van 10,2 m met:
Stijlvolle inkomhal op marmer, doorgang naar woonvertrekken met aan de voorzijde zitplaats op originele houtvloer met cassettehaard in authentieke schouw en aansluitende TV-kamer, hoge zolderingen en fraai stucwerk rondom. Grote midden plaats met eetkamer op idem vloer en achteraan hoogwaardige open eetkeuken met sublieme dwarsliggende eethoek in donker marmeren eiland op gepolierde betonvloer die doorgeeft via groot schuifraam op stijlvol aangelegde ZO-georiënteerde stadstuin (met terras, vijver en leilinden) van ca 90m².

Op de 1° verdieping: aan de achterzijde , hoofdslaapkamer op visgraatparket die aansluit op mooi zonneterras, naastliggende dressing op idem vloer en ruime badkamer met walk-in douche, ligbad en aparte WC. Aan de voorzijde twee extra slaapkamers waarvan één met aansluitende douchekamer.

Op de 2° verdieping: brede overloop met toegang naar drie ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en aparte WC, ruime was- en strijkplaats.

Op de bovenverdieping: brede overloop met toegang naar zeer ruime polyvalente plaats , thans fitness (ca 50 m² onder schuin dak), extra slaapkamer met grote inloopdouche op steentapijt en saunaruimte.

Ruime wijn-en bergkelders, huurparking met aut.poort in naastliggend pand

Technieken:
dubbele beglazing rondom
Viessman condensatiegasketel
alarmsysteem en video-parlofonie
geïsoleerd dak
inbouwverlichting

Neem contact op