Herenhuis te huur

12500€ per maand

3 slaapkamers 750 vierkante meters

Immoweb code : 20189635
Immoweb code : 20189635

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
750 vierkante meters bewoonbare ruimte
430 vierkante meters grond

Omschrijving

Meesterwoning "Hotel Fribourg"

Prachtig herenhuis in neo-Lodewijk XVI-stijl – Jan Van Rijswijcklaan 98, Antwerpen

Een unieke kans om een schitterend herenhuis te bezitten, ontworpen door architect Michel De Braey in 1912. Dit stijlvolle pand, gelegen in de prestigieuze wijk Markgrave, straalt historische elegantie uit en biedt tal van mogelijkheden.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een monumentale inkomhal die leidt naar een royale traphal. Op de begane grond bevinden zich een elegant salon en een ruime eetkamer, die uitkomt op een charmant terras met een tuin in Parijse stijl. De tuin, omheind door een klassiek hekwerk, biedt een serene, verfijnde sfeer.

Op de eerste verdieping bevindt zich een royale master suite met badkamer en kleedkamer, samen met een gastenkamer en een sfeervolle bureauruimte. De traphal wordt verfraaid door een prachtig glas-in-lood kunstwerk.

De tweede verdieping omvat een ruime slaapkamer met dressing en badkamer, plus een grote bureauruimte met keuken, die eenvoudig kan worden omgevormd tot twee extra slaapkamers met badkamers.

De woning is volledig onderkelderd en beschikt over meerdere bruikbare ruimtes, waaronder wijnkelders en opslagruimtes.

Dit statige pand combineert authentieke elementen met volop potentieel voor moderne woonwensen. Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Neem contact op