Handelszaak te koop

380000€ Oude prijs € 399.000

494 vierkante meters

Immoweb code : 11430972
Immoweb code : 11430972

Overzicht

1 badkamer
494 vierkante meters bewoonbare ruimte
350 vierkante meters grond
769,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Woonhuis 3(5) Slks met aanliggend handelspand.

Dit handelshuis is gelegen in het centrum van Zoutleeuw, in de nabijheid van alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, scholen, winkels en parkeer gelegenheid recht voor de deur. Het pand is al jaren een succesvolle frituur. De inboedel van het handelspand is niet mee inbegrepen in de verkoop! De ruimte kan gebruikt worden voor vrije beroepen/ handelszaken, niet enkel horeca. 

We komen het pand binnen en komen meteen terecht in de handelsruimte. Deze beschikt over: aparte toiletten, twee grote zalen en een aparte ruimte die nu een industriële keuken herbergt. 

Aan de rechtervleugel vinden we een te renoveren woning terug met ruime leefruimte, grote open keuken, 3 slaapkamers, grote badkamer voorzien van douche en ligbad. Alsook een verder in te richten zolder te bereiken via vaste trap, waar eventueel nog 2 extra slaapkamers of hobbyruimte kunnen worden voorzien. 
Het pand beschikt eveneens over een kleine koer. 

Als je op zoek bent naar een investering in het centrum van Zoutleeuw, dicht bij Sint-Truiden nabij scholen en bedrijven, dan is dit uw kans!

Neem contact op