Handelszaak te koop

995000€

713 vierkante meters

Immoweb code : 20116717
Immoweb code : 20116717

Overzicht

713 vierkante meters bewoonbare ruimte
1000 vierkante meters grond
995,00 € m²
Virtueel bezoek

Omschrijving

Te Koop: Uniek Historisch Pand in het Hart van Tongeren -...

Ontdek het Biessenhuys, een zeldzame kans om eigenaar te worden van een stukje Tongerse geschiedenis. Dit indrukwekkende pand, oorspronkelijk gebouwd in de 14e eeuw, was ooit een refugiehuis voor de ridders van Alden Biesen. Het Biessenhuys ademt geschiedenis en grandeur, met een rijke erfenis van uiteenlopende bestemmingen, van een ridderlijk toevluchtsoord tot een gerenommeerd sterrenrestaurant.

Het pand beslaat maar liefst 713 vierkante meter aan bruikbare vloeroppervlakte, verspreid over een perceel van 10 are. Deze immense ruimte biedt eindeloze mogelijkheden voor diverse invullingen, of het nu gaat om residentieel gebruik, een luxueuze bed and breakfast, een exclusieve galerie, een co-house mogelijkheid voor ouderen of zelfs een combinatie van commerciële en privéfuncties.

De locatie in het centrum van Tongeren is ideaal. Het pand is niet alleen centraal gelegen, maar beschikt ook over achteruitgangen die uitgeven op het Praetorium en de nabijgelegen Q-parking, die samen met de private inpandige garage, een zeldzame luxe vormen in het historische hart van de stad. Deze strategische ligging zorgt voor een uitstekende visibiliteit en toegankelijkheid, terwijl u toch kunt genieten van de rust, privacy en charme van een stadstuin.

De stadstuin van het Biessenhuys is werkelijk een verborgen juweel. Omsloten door eeuwenoude bomen, biedt deze tuin een heerlijke oase van rust te midden van de drukte van de stad. Het is alsof u vertoeft in een bo...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op