Handelszaak te koop

850000€

423 vierkante meters

Immoweb code : 20001467
Immoweb code : 20001467

Overzicht

423 vierkante meters bewoonbare ruimte
562 vierkante meters grond
1.512,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Exclusieve handelsopportuniteit

Op de Tiensesteenweg te Leuven richting Korbeek-lo kan je dit uitzonderlijk handelsgelijkvloers vinden. Deze steenweg is gekend om zijn ideale commerciële handelsligging gezien de omgevende verbindingswegen, de nabijheid van Leuven Centrum en de omliggende handelsvoorzieningen. De winkel zelf kan je betreden via de voorzijde van het gebouw, gelegen aan de Tiensesteenweg en het laden en lossen van goederen kan via een voorziene achteringang. Het pand is volledig onderkelderd wat een enorme opslagruimte met zich meebrengt. Bijkomend is deze kelder te bereiken via een goederenlift wat dagelijks handelen/ werken functioneel maakt. 

De kelder kunnen we omschrijven als 1 open ruimte. Het gelijkvloers bestaat uit een handelsruimte, wc, douche en opslagruimte en verdieping 1 omschrijven we als een bureelruimte maw dit pand biedt alles wat u nodig heeft als handelaar. Last but not least, zijn de voorziene buitenparkingen dewelke zorgen voor een makkelijke bereikbaarheid voor uw klanten. 

Interesse, meer informatie of een bezoek ter plaatse? Dat kan! Contacteer onze vastgoedmakelaar Jacky: 0495 53 46 49 of [email protected]

Neem contact op