Handelszaak te koop

249000€

110 vierkante meters

Immoweb code : 11463970
Immoweb code : 11463970

Overzicht

110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Mooi handelspand op het dorpsplein

Dit ruime handelspand ligt op een goed bereikbare locatie in centrum-Grobbendonk. Op amper 5 minuten van de E313 en op 1 km van de N13 Lier-Herentals. Boven de handelsruimte zijn twee appartementen gelegen.

Het pand is geschikt voor winkel- of kantoorruimte of ideaal als praktijk voor vrije beroepen etc. In het verleden was een speciaalzaak in voeding en gadgets uit de Alpen.

Indeling
Je betreedt het handelspand via de glazen inkomdeur in het midden van de vitrine. Meteen valt op dat het pand erg lichtrijk is en ruim aanvoelt.

Het privatieve gedeelte is momenteel afgescheiden door een gyproc-wand, wat maakt dat een eventuele herindeling en indeling van de winkel hier vlot kunnen gebeuren. Er zijn een bergruimte, ruimte voor bureau en keukenkasten met aanrecht aanwezig.

De private ruimte beschikt ook over een achteringang, bereikbaar via de sectionaalpoort naast de ingang van het handelspand. Er is een kruipruimte onder het pand, wat maakt dat herinrichting (vb. uitbreiding of verplaatsen van nutsvoorzieningen) vlot mogelijk is.

Concreet
- winkelruimte (ca. 75 m²)
- apart wc (ca. 1,5 m²)
- opbergruimte (ca. 15 m²)
- keuken- en/of bureelruimte (ca. 15m²)
- aparte technische ruimte (ca. 2 m²)
- kruipkelder

Bijzonderheden
- goede bereikbaarheid
- centrale ligging
- voldoende parkeergelegenheid op dorpsplein
- EPC-B
- grote/brede etalage
- mooie lichtrijke handelsruimte

Neem contact op