Handelszaak te koop

240000€

156 vierkante meters

Immoweb code : 20047753
Immoweb code : 20047753

Overzicht

156 vierkante meters bewoonbare ruimte
1180 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloerse polyvalente handelsruimte in centrum Erps-Kwer

Ben je op zoek naar een ruime en veelzijdige handelsruimte in het centrum van Erps-Kwerps? Dan is dit pand, gelegen vlak aan het dorpsplein, precies wat je zoekt! Let op: horeca-activiteiten zijn niet toegestaan.

Deze handelsruimte is recentelijk gemoderniseerd en voorzien van een volledig vernieuwde gasketel (EPC Label C). Daarnaast is het pand asbestveilig en voldoet de elektriciteit aan de huidige normen, zodat je met een gerust hart kunt ondernemen.
Bij binnenkomst word je verwelkomd in een inkomhal die toegang biedt tot de diverse delen van het pand. De handelsruimte zelf is ruim opgezet en biedt volop mogelijkheden voor diverse activiteiten. Naast de hoofdruimte is er een bureel, ideaal voor administratief werk of als privékantoor. Verder is er ook nog een keukenruimte.

Het pand beschikt over twee toiletten en een kelder, wat extra opslagruimte biedt. Een leuke extra is het overdekte terras. Daarnaast is er een garagebox aanwezig.
Grondplan is aanwezig.

Kortom, deze handelsruimte combineert een uitstekende locatie met moderne voorzieningen en veelzijdige indelingsmogelijkheden. Interesse in deze handelsruimte? Contacteer ons via 0470 55 64 24 of [email protected]

EPC-NR: label 'C'

Neem contact op