Handelszaak te koop

325000€

259 vierkante meters

Immoweb code : 11466238
Immoweb code : 11466238

Overzicht

1 badkamer
259 vierkante meters bewoonbare ruimte
170 vierkante meters grond
1.257,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

handelspand met appartement met twee aparte ingangen

Ontdek deze unieke opbrengsteigendom gelegen in het bruisende hart van Dendermonde. Dit prachtige pand combineert een gerenoveerd appartement met twee slaapkamers en een ruime handelsruimte, perfect gepositioneerd in een van de meest gewilde gebieden van de stad.

Bij het betreden van het pand wordt u verwelkomd door een uitnodigende handelsruimte van 92m ² , ideaal voor verschillende commerciële mogelijkheden. Met zijn strategische ligging in het centrum van Dendermonde, biedt deze ruimte een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid, waardoor het ideaal is voor een verscheidenheid aan bedrijven.

Boven de handelsruimte bevindt zich een prachtig gerenoveerd appartement met woonkamer,een comfortabele leefruimte(31 m²) met een aangrenzende open keuken (12,87 m²) . Op de 2 verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers (13m²) terug met een badkamer (8,53 m²) .

Het appartement wordt momenteel verhuurd.


Dit opbrengsteigendom is een uitstekende investeringsmogelijkheid voor wie op zoek is naar een combinatie van commerciële en residentiële ruimte in een dynamische omgeving. Mis deze kans niet om een stukje van het bruisende Dendermonde te bezitten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Neem contact op