Handelszaak te huur

950€ per maand

197 vierkante meters

Immoweb code : 20112507
Immoweb code : 20112507

Overzicht

1 badkamer
197 vierkante meters bewoonbare ruimte
129 vierkante meters grond

Omschrijving

Handelsruimte met ruim éénslaapkamerappartement te huur in …

Op de Rijselseweg in Ieper vinden we deze handelsruimte met ruim appartement. Het pand bevindt zich vlakbij winkels en openbaar vervoer. Dankzij de strategische ligging met veel passage geniet dit pand van uitstekende zichtbaarheid.

De indeling is als volgt: via de voordeur kom je terecht in de handelsruimte. Deze beschikt over een vitrine en een grote ruimte geschikt als kantoor of winkel. Achteraan het kantoor bevindt zich een afgescheiden ruimte die kan dienen als vergaderzaal. Via de hal kom je bij het toilet en een bergruimte.

Op het gelijkvloers kan je verder naar de traphal die je zowel naar de droge kelder als naar het appartement kan leiden. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime leefruimte met aansluitende keuken. De keuken is uitgerust met een koelkast met vriesvak, gaskookplaat, spoelbak en veel kastruimte. Vervolgens kan je via de trap naar de tweede verdieping. Hier bevindt zich een ruime slaapkamer en een badkamer die uitgerust is met een douche in bad, een lavabomeubel en toilet. Tevens is hier ruimte voor het plaatsen van een wasmachine. Via de plooitrap kan je terecht in de geïsoleerde zolder.

Dit handelspand met appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Troeven
* Goed onderhouden handelsruimte
* Aparte vergaderzaal
* Ruim appartement
* Goede zichtbaarheid


1) Stedenbouwkundige bestemming: Igb: Industriegebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: Inventaris van archeologische zones
6) Overstromingsrapport:
Perceelscore of…

Neem contact op