Handelszaak te huur

1600€ per maand

209 vierkante meters

Immoweb code : 20051189
Immoweb code : 20051189

Overzicht

209 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand/kantoor met garage en buitenruimte

Uitstekend gelegen handelspand/kantoor met garage en buitenruimte op drukke Mechelsesteenweg!
Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw onderneming? Zoek niet verder! Dit handelspand, gelegen op een drukke verkeersas, biedt een unieke kans voor ondernemers die willen profiteren van maximale zichtbaarheid en toegankelijkheid.
Belangrijkste kenmerken:
·Uitstekende ligging: Gelegen aan een van de drukste verkeersassen van de stad, trekt dit pand dagelijks veel voorbijgangers en potentiële klanten aan.
·Ruim oppervlak: Het handelgelijkvloers biedt voldoende ruimte voor diverse commerciële activiteiten, ideaal voor een winkel, showroom, kantoor of andere bedrijfsdoeleinden.
·Privé garage: Inclusief een ruime garage die nietalleen parkeergelegenheid biedt, maar ook gebruikt kan worden voor opslag of andere doeleinden.
·Buitenruimte: Geniet van een aangename buitenruimte die kan dienen als extra verkoopoppervlak, terras, of eenvoudigweg als een plek om te ontspannen.

Dit pand combineert strategische locatie met praktische voorzieningen, waardoor het de ideale plek is om uw bedrijf te vestigen en te laten groeien. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen!
KIJK VOOR MEER INFO & FOTO'S op: www.coprimmo.be

Neem contact op