Grond te koop

134000€

Immoweb code : 20143246
Immoweb code : 20143246

Overzicht

4367 vierkante meters grond
30,68 € m²
Virtueel bezoek

Omschrijving

Fantastische bouwkavel in het hart van Crombach, St. Vith

In het charmante dorpje Crombach, dat deel uitmaakt van de gemeente St. Vith, is een unieke bouwkavel te koop. Met een royale totale oppervlakte van 4.367 m² biedt deze kavel ideale omstandigheden voor uw droomhuis of een bouwoptie op maat.
Hoogtepunten van het perceel:
- Weggevel van ca. 40 meter: de aanzienlijke weggevel zorgt niet alleen voor een uitstekende bereikbaarheid, maar biedt ook veel ontwerpvrijheid voor uw oprit en eigendomsingang.
- Meer dan 2.000 m² in de bouwzone: in deze zone kunt u een ruime vrijstaande woning, een twee-onder-een-kapwoning of zelfs meerdere wooneenheden bouwen - geheel volgens uw wensen en behoeften.
- Ongeveer 2.000 m² in de landbouwzone: Het aangrenzende deel in de landbouwzo ne biedt je extra privacy en een natuurlijke omgeving direct naast je eigendom.
- Aantrekkelijke locatie: Crombach maakt indruk met de nabijheid van St. Vith, waar je alle belangrijke winkels, scholen en recreatiemogelijkheden vindt. Tegelijkertijd kun je genieten van de rust en het gemeenschapsgevoel van een levendig dorp waar de bewoners actief deelnemen aan het dorpsleven en een sterk saamhorigheidsgevoel cultiveren.
Deze bouwkavel in Crombach is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een rustige locatie dicht bij de natuur zonder af te zien van de voorzieningen van de stad. Grijp deze kans om je droomhuis te realiseren in een van de meest aantrekkelijke regio's van de Duitstalige Gemeenschap van België!

Neem contact op