Gebouw te koop

* 620500€

Immoweb code : 11491706
Immoweb code : 11491706
*exclusief belastingen

Overzicht

Omschrijving

Bedrijfsgebouw (unit 2&3) te koop in Sint-Truiden

Bent u op zoek naar een veelzijdig bedrijfsgebouw (395m²) met uitstekende zichtbaarheid en strategische ligging? Dit pand biedt niet alleen een ideale bedrijfsruimte, maar ook de mogelijkheid om wonen (130m²) en werken te combineren. Deze unieke gelegenheid bevindt zich in Sint-Truiden vlak langs de N80, uitstekende bereikbaarheid en tal van voorzieningen in de nabije omgeving.
De locatie biedt een uitstekende zichtbaarheid en makkelijke bereikbaarheid voor klanten en leveranciers. 
Deze site bestaat uit meerdere units die geschikt zijn voor een breed scala aan bedrijfsactiviteiten. Of u nu op zoek bent naar kantoorruimte, een showroom, opslagruimte of een productieatelier, dit pand biedt de flexibiliteit om aan al uw bedrijfsbehoeften te voldoen. Elke unit is ontworpen met een open indeling, zodat u de ruimte naar eigen wens kunt inrichten.
Een van de unieke kenmerken van dit pand is de mogelijkheid om een woonruimte te creëren. Dit biedt de perfecte oplossing voor ondernemers die dicht bij hun bedrijf willen wonen of voor werknemers die behoefte hebben aan een flexibele woon-werkoplossing. De combinatie van werk- en leefruimte maakt dit gebouw bijzonder aantrekkelijk voor creatieve professionals en start-ups.  Het pand wordt casco verkocht, wat u de vrijheid geeft om de afwerking volledig af te stemmen op uw wensen en behoeften. Of u nu kiest voor een luxe afwerking of een functionele, minimalistische inrichting, alles is bespreekbaar. 
D...
Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Neem contact op