Gebouw te koop

745000€

1355 vierkante meters

Immoweb code : 20163001
Immoweb code : 20163001

Overzicht

1355 vierkante meters bewoonbare ruimte
3696 vierkante meters grond
202,00 € m²

Omschrijving

Uniek pand met investeringspotentieel te Ruddervoorde

Dit unieke pand, ideaal gelegen tussen Oostkamp en Ruddervoorde, biedt tal van mogelijkheden voor ondernemers en investeerders. Met een grondoppervlakte van maar liefst 3696 m² dat momenteel fungeert als kantoorruimte, biedt deze site een combinatie van residentiële en commerciële mogelijkheden.

Indeling:
- Gelijkvloers: kantoorruimte (mogelijkheid tot opsplitsing in 2 aparte kantoorruimtes of omvorming tot winkelruimte(s)).
- Eerste verdiep: 4 appartementen en 1 studio (dienen te worden gemoderniseerd). 2 appartementen alsook de studio beschikken over een ruim en zonnig terras.
- 7 verhuurbare garages en 2 grotere garages of opslagplaatsen.

Investeringspotentieel:
Na de nodige renovatiewerken kan dit pand onder meer dienst doen als kantoor-, winkel- of prakrijkruimte met een bijkomende mogelijkheid voor de verhuur van bovenvermelde appartementen en garages. Dit biedt een uitstekende kans op een aantrekkelijk rendement. Tevens hebben de appartementen een aparte ingang, waardoor de commerciële en residentiële entiteiten gescheiden blijven. Bovendien is er voldoende parkeerruimte aanwezig voor klanten en/of bewoners.

Bent u een ondernemer die op zoek is naar een multifunctioneel pand waar u uw activiteiten kunt uitoefenen én een extra opbrengst wil genereren uit het verhuren van appartementen en garages? Neem dan vandaag nog contact met ons op via +32 472 33 50 60 of [email protected].

Renovatieplicht: ja

Neem contact op