Gebouw voor gemengd gebruik te koop

439000€

3 slaapkamers 312 vierkante meters

Immoweb code : 20193578
Immoweb code : 20193578

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
312 vierkante meters bewoonbare ruimte
755 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/10/2024

Omschrijving

Ruime woning met handelsgedeelte op goede zichtlocatie.

Lichtrijke en karaktervolle woning met o.a 3 slpks gecombineerd met een ruim handelspand op een zichtlocatie. Gelegen op een aangenaam perceel van 755 m². EPC label-C (209 kWh/m²)

Indeling: Woning: -1: kelder 0: keuken, eetkamer, zitplaats, douchekamer en toilet +1: 3 slaapkamers, badkamer, vide, zolderkamer Handelsruimte: inkom met gastentoilet, handelsruimte, atelier, bureau 

Beschrijving: Deze woning kom je binnen via de ruime inkomhal met apart toilet. Hier is toegang tot het handelsgedeelte alsook is er mogelijkheid tot het maken van een doorgang naar het privégedeelte. Het handelsgedeelte beschikt over een open, lichtrijke handelsruimte met etalages, een atelier/berging achteraan en aansluitend een bureau. Ook een douche en toilet zijn hier apart voorzien. 
De woning beschikt op haar beurt over een ruime, volledig geïnstalleerde keuken met zicht op de tuin. Vanuit de keuken is er aansluiting naar de kelder en de ruime eetkamer. Deze beschikt over een gezellige houtkachel en biedt via een grote schuifraam toegang naar het terras. De zitplaats is lager gelegen én erg ruim. 
Boven zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom nog aansluiting heeft met de achtergelegen zolderkamer.
Ook de ruime badkamer met douche, ligbad, dubbel lavabomeubel, toilet én ingemaakte kasten vindt

Neem contact op