Gebouw voor gemengd gebruik te koop

490000€

3 slaapkamers 485 vierkante meters

Immoweb code : 11421543
Immoweb code : 11421543

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
485 vierkante meters bewoonbare ruimte
273 vierkante meters grond

Omschrijving

Handelshuis met mogelijkheden gelegen in dorpskern

Dit multifunctioneel, commercieel pand met woonst bevindt zich in het dorpscentrum van het pittoreske Sint-Kruis-Winkel. Op heden is er een succesvolle, ambachtelijke bakkerij met rijke geschiedenis in gevestigd.

In de schaduw van de Heilig Kruiskerk, treft men dit handelspand dat bestaat uit een recent gerenoveerde en smaakvol ingerichte winkel waar u uw klanten kan ontvangen in een warme en uitnodigende sfeer. Verder vinden we de bakkerij terug, naast een grote werkruimte/ atelier. De mogelijkheid bestaat om de volledige inboedel van deze moderne en goed onderhouden bakkerij over te nemen. Dit biedt de kans om een vlotte doorstart te maken, mede dankzij de sterke naamsbekendheid en vast cliënteel.
Uiteraard kan deze ruimte tevens ingericht worden als een handelszaak met een bestemming naar keuze, gezien de vlotte bereikbaarheid en parking voor de deur.

Naast de winkel, het atelier en de werkplaats, beschikt het gelijkvloers over een privaat gedeelte met volledig uitgeruste keuken, een authentieke leefruimte met haard en een wasplaats met gastentoilet.
Boven de bakkerij bevindt zich de rest van het woongedeelte met 3 ruime slaapkamers waarvan één momenteel is ingericht als leefruimte, een dressing of bergruimte, een hedendaagse badkamer die beschikt over een ruim ligbad, douche en lavabo en een afzonderlijk toilet. Verder biedt dit verdiep een prachtig zonneterras, waarop het heerlijk vertoeven is. Tenslotte is er nog een praktische zolder aanwezig...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op