Gebouw voor gemengd gebruik te koop

495000€

3 slaapkamers 211 vierkante meters

Immoweb code : 11434221
Immoweb code : 11434221

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
211 vierkante meters bewoonbare ruimte
240 vierkante meters grond

Omschrijving

- 1961 - Opbrengsteigendom met 2 appartementen

Interessante opbrengsteigendom met 2 ruime appartementen te koop.

Momenteel is het gebouw ingedeeld als woning, mits de nodige aanpassingen kan het opnieuw worden omgevormd naar appartementen. De volgende beschrijving is de actuele indeling:

We betreden de woning langs de ruime inkomhal die toegang geeft tot verschillende kelders achteraan. Vanuit deze kelders is er toegang tot de ruime tuin. Verder vinden we op het gelijkvloers een dubbele garage terug (waar 2 auto's achter elkaar kunnen geparkeerd worden), voorzien van een automatische poort.

Op de eerste verdieping vinden we een ruime leefruimte, badkamer, afzonderlijk toilet en de keuken (met voldoende ruimte voor eetplaats) die uitgerust is met alle toestellen die je nodig hebt.

Op de tweede verdieping vinden we vooraan een zeer ruime slaapkamer van maar liefst 37m2. In het midden bevinden zich de badkamer en toilet, achteraan zijn er nog 2 slaapkamers aanwezig.

De woning is steeds perfect onderhouden geweest en beschikt over een recente verwarmingsinstallatie op gas en de ramen zijn vernieuwd geweest in 1993. De ligging van de woning is ideaal, rustig gelegen en toch dichtbij winkels, scholen en openbaar vervoer. Mits de nodige opfrissingswerken biedt deze woning een enorm potentieel.

Neem contact op