Gebouw voor gemengd gebruik te koop

569900€

4 slaapkamers 500 vierkante meters

Immoweb code : 11471294
Immoweb code : 11471294

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
500 vierkante meters bewoonbare ruimte
455 vierkante meters grond

Omschrijving

Grote woning met magazijn van 265m²

Dit gebouw is gelegen in het gegeerde Mortsel naast het populaire Park Oude-God en desondanks de nodige opfrissingswerken biedt het tal van mogelijkheden. Men kan het bijvoorbeeld blijven verhuren voor een aantrekkelijke opbrengst maar het is eveneens interessant voor iemand die nog op zoek is naar een woonst met een grote werkplaats of atelier. Het magazijn bevindt zich op het gelijkvloers, vlot te bereiken via de elektrische garagepoort en met een mooie oppervlakte van 265m² is er gegarandeerd voldoende plaats. Ook een aangename, praktische koer van 140m² en sanitair ontbreekt hier zeker en vast niet. Het woongedeelte vinden we terug op de bovenliggende verdiepingen met op het eerste de leefruimte en keuken en op het tweede 4 ruime slaaapkamers.
Bijkomende gegevens: Dubbele beglazing in PVC, centrale verwarming met warmtepomp (magazijn) & Hoogrendementsbeglazing in PVC, centrale verwarming op gas (woonst). Afmetingen garagepoort: 3m30 x 2m46 met een hoogte van 2m70.
Asbestveilig. Stedenbouwkundige inlichtingen en bodemattest voorhanden. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P- en G-score B). Renovatieverplichting niet van toepassing.

Neem contact op