Gebouw voor gemengd gebruik te koop

299000€

3 slaapkamers 257 vierkante meters

Immoweb code : 20006474
Immoweb code : 20006474

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
257 vierkante meters bewoonbare ruimte
597 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met tuin, garage en uitweg!

Veelzijdig pand met tal van mogelijkheden!

Op gelijksvloers: Mooie ruimte van +/- 130m² met toegang naar buiten, een garage van +/-35m ², een ruimte van opslag met koelkamers, een wasplaats en een kelder.

Op de 1e verdieping (woongedeelte): Inkomhal die toegang geeft tot een apart toilet met wastafel, een ruime en lichte woonkamer van +/- 34m² (salon en eetkamer), een open ingerichte keuken, Een ruime en lichte woonkamer van +/- 34m² (salon en eetkamer), een volledig ingerichte keuken, een bureau, een badkamer met ligbad, douche, lavabo, een nachthal die leidt naar 3 slaapkamers, waarvan één met een op maat gemaakte kleerkast.

Op de 2e verdieping: Zolder met mogelijkheid tot verbouwing bereikbaar via een uitschuifbare trap gelegen in het kantoor.

Buiten: Groot overdekt terras in blauwe steen en tegels, een mooie omheinde tuin op het "ZUID-WESTEN" gericht.

Kenmerken:
Aangenaam gebouw met +/- 257m² bewoonbare oppervlakte met privé parking en plaats voor 5 wagens. Dit gebouw maakt wonen en werken mogelijk, veel passage en een groot venster dat een mooi zicht op de handel biedt, dicht bij alle gemakken (scholen openbaar vervoer, handel,..). Het gebouw is voorzien van centrale verwarming op gas, airconditioning (in het commerciële gedeelte), dubbele beglazing in hout en aluminium + handmatige rolluiken, volledige betegeling op de begane grond, parketvloer op de eerste verdieping, gemotoriseerde sectionale garagedeur, video-intercomsysteem, ingebouwde spots.

Dit is de perfect

Neem contact op