Gebouw voor gemengd gebruik te koop

180000€

7 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 20099190
Immoweb code : 20099190

Overzicht

7 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
721 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/10/2024
Virtueel bezoek

Omschrijving

Commercieel gebouw in het centrum van Houyet

Gebouw gelegen in het hart van Houyet! Dit commerciële pand biedt een unieke kans voor ondernemers die een comfortabele levensstijl willen combineren met een professioneel project.

Café/Brasserie op de begane grond: een levendige ruimte met een goede capaciteit, perfect voor het ontwikkelen van je restaurant- of barbedrijf. Je hebt een buitenterras om je klanten op zonnige dagen te verwelkomen. Hoewel het gebouw gerenoveerd moet worden, biedt het een enorm potentieel voor investeerders (talloze verbouwingsmogelijkheden). Met een beetje fantasie en een beetje werk kun je deze plek omtoveren tot een gezellige, moderne ruimte. Boven vind je 7 ruime slaapkamers die kunnen worden gebruikt als personeelsaccommodatie of als gastenkamers voor je klanten. Een gedeelde doucheruimte is beschikbaar voor extra comfort. De zolder (+/- 50m²) biedt interessante verbouwingsmogelijkheden, en de kelders (+/- 65m²) zijn ideaal voor opslag, of voor uw commerciële activiteit. Profiteer van de grote tuin aan de achterzijde, die een rustige omgeving biedt om te ontspannen. Ideaal gelegen, dicht bij alle voorzieningen, zal dit huis je overtuigen. PVC en aluminium ramen met dubbele beglazing, twee-uursmeter en 2021 oliegestookte ketel.

Wacht niet langer om deze woning met uitzonderlijk potentieel te bezoeken! Informatie bij het agentschap en bezoek op afspraak.

Neem contact op