Gebouw voor gemengd gebruik te koop

369000€

6 slaapkamers 321 vierkante meters

Immoweb code : 20255035
Immoweb code : 20255035

Overzicht

6 slaapkamers
321 vierkante meters bewoonbare ruimte
1544 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime handelswoning met 6 slpks. aan een doorgaande weg met

Ruime handelswoning met 6 slpks. aan een doorgaande weg met 1.544 m² grond. De woning ligt op een boogscheut van de E 19, verbinding Antwerpen/ Breda en de Stad Hoogstraten.

We betreden de woning in een polyvalente ruimte dat vroeger dienst deed als frituur. In deze ruimte vindt u eveneens een toilet. Verder komen we toe in de eerste keuken dat over voldoende kastruimte beschikt, een spoelbak, een dampkap, een elektrisch kookvuur. Achteraan de woning vindt u een tweede keuken met kastruimte, een leefruimte en de badkamer/wasplaats. De woning beschikt tevens over een kelder.

D.m.v. de vaste trap komen we toe op de eerste verdieping. Hier vindt u vier slaapkamers en de keuken. De keuken beschikt over kastruimte, spoelbak en een dampkap. De slaapkamers variëren elk in oppervlakte en vanuit één slaapkamer heeft u toegang tot de zolder. De zolder werd opgesplitst waardoor u hier nog twee slaapkamers vindt.

De woning beschikt over een ruime tuin met overdekt terras, dubbele garage en diverse bijgebouwen.

Bijzonderheden: volledig omheinde tuin, cv op gas en kachel.

* vermelde oppervlakten/afmetingen zijn indicatief. Oppervlakte conform EPC.
* Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
* Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800

Neem contact op