Gebouw voor gemengd gebruik te koop

410000€

3 slaapkamers 468 vierkante meters

Immoweb code : 20268027
Immoweb code : 20268027

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
468 vierkante meters bewoonbare ruimte
652 vierkante meters grond

Omschrijving

Grand'Rue 25-27 - MGR27

Het makelaarskantoor Pepit-immo presenteert een emblematische handelswoning gelegen in het hart van het dorp Marbehan (Habay)!

Ideaal gelegen aan de grote rotonde, op 300 meter van het station en de hoofdwegen die de naburige dorpen met elkaar verbinden, biedt het je een ongelooflijke commerciële zichtbaarheid en een huis met een terras en een eigen tuin waar je in alle rust je zaak kunt beginnen!

Op de begane grond vind je een grote ruimte van 141m² met een grote etalage, 2 kantoren (waarvan 1 met een aparte ingang) en een toiletruimte. Op de 1e verdieping, bereikbaar via een brede trap, vind je een ruimte van 109m² verdeeld in 4 aparte ruimtes. Tot slot kan de bovenste verdieping worden gebruikt voor opslag of als extra commerciële ruimte.

Voor het privégedeelte (toegankelijk via het bedrijf of de tuin): op de begane grond geniet je van een woonkamer met houtkachel, een ingerichte keuken met ontbijthoek, bijkeuken, toilet en doucheruimte. Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer, plus een zolder die is omgebouwd tot slaapkamer.

De kers op de taart... Links van het hoofdgebouw staat een extra gebouw van 43m² dat naar eigen wens kan worden verbouwd. Huis, bedrijf, investeringspand, etc. of de mogelijkheid om te openen om de 2 gebouwen met elkaar te verbinden.

Technische kenmerken: verwarmingsketel Viessman, houtkachel, rioolaansluiting, DV houten en PVC kozijnen, leistenen dak, Eternit en derbigom (2017), alarm (nr. 27)

Neem contact op