Gebouw voor gemengd gebruik te koop

189000€ Oude prijs € 199.000

4 slaapkamers 491 vierkante meters

Immoweb code : 20069893
Immoweb code : 20069893

Overzicht

4 slaapkamers
491 vierkante meters bewoonbare ruimte
392 vierkante meters grond

Omschrijving

Gebouw met veel potentieel en ruimte!

Deze handelszaak, voorheen café Ankerhof, is een unieke kans voor ondernemers! Gelegen in het hart van Ede, op slechts een korte wandeling van het station en de bushaltes, is dit pand gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. In de directe omgeving vind je diverse voorzieningen zoals een supermarkt, frituur, feestzaal, tankstation, apotheek en kapper, wat zorgt voor een levendige en aantrekkelijke omgeving.

Dit pand biedt talloze mogelijkheden. Het is uitermate geschikt voor een horecazaak zoals een café, taverne, koffiehuis of snackbar, maar kan ook perfect dienen voor andere commerciële doeleinden of vrije beroepen. Denk bijvoorbeeld aan een medische praktijk, een kinesitherapie met bijhorende sportruimte, een fietsatelier tot zelf eens créche!

Bovendien biedt de bovenverdieping, na renovatie, de mogelijkheid om boven je eigen zaak te wonen. Dit maakt het niet alleen praktisch, maar biedt ook een unieke woon-werkcombinatie. Het dak werd recent vernieuwd.

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Meer informatie: www.energiesparen.be.
Kom zelf de mogelijkheden ontdekken tijdens een vrijblijvend bezoek. Voor meer informatie en/of een bezichtiging: 054 23 53 83 of [email protected]

Neem contact op