Gebouw voor gemengd gebruik te koop

660000€

3 slaapkamers 132 vierkante meters

Immoweb code : 20218738
Immoweb code : 20218738

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
132 vierkante meters bewoonbare ruimte
373 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 30/05/2025

Omschrijving

Ganshoren/Koekelberg: Gemengd gebruik opbrengsteigendom

Gemengd opbrengsteigendom te koop - Zeldzame kans voor investeerders die op zoek zijn naar een combinatie van rentabiliteit en strategische ligging.
Rustige buurt dicht bij de Basiliek van Koekelberg en zeer goed bereikbaar via de grote verkeersaders.

Wij bieden u een gebouw met 2 units (1 appartement en een postkantoor) dat momenteel een bruto huurrendement van ongeveer 5% per jaar oplevert.

Het pand is in zeer goede staat en bestaat uit:

Een postkantoor op de begane grond (+- 190m²), ideaal gelegen voor een commerciële of professionele activiteit. Handelshuurovereenkomst.

Een ruim appartement op de eerste verdieping van +- 132 m², met een lichte woonkamer, een uitgeruste keuken, 3 slaapkamers, een badkamer, een groot terras, toegang tot de tuin en een kelder. Woonhuurovereenkomst.

Individuele gasverwarming - PVC-raamkozijnen - Plat dak -

Met een structuur van 2 verdiepingen + kelders, en een gevelbreedte van 12 meter, biedt dit gemengd gebouw een ideale configuratie om uw huurinkomsten te diversifiëren, met zowel commerciële als residentiële huurders die al aanwezig zijn.

Extra kenmerken:

Aantrekkelijk huurrendement.
Gemakkelijk toegankelijk dankzij de ligging nabij de grote verkeersaders naar het stadscentrum, scholen en het openbaar vervoer.
Aangename buurt, die een rustige leefomgeving biedt voor residentiële huurders en een regelmatige klantenstroom voor commerciële activiteiten.
Bezoeken op afspraak.

Neem contact op