Gebouw voor gemengd gebruik te koop

549000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 20277068
Immoweb code : 20277068

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
263 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning met ruim magazijn en veelzijdige mogelij

Gerenoveerde woning met ruim magazijn en veelzijdige mogelijkheden

Deze woning is tot in de puntjes gerenoveerd en behaalt een uitstekende EPC-waarde ‘B’. Met maar liefst 12 cm dak- en gevelisolatie en een energiezuinige, condenserende gasverwarming, geniet u hier van comfort en duurzaamheid. Zowel op de eerste verdieping als in de slaapkamers is er bovendien airconditioning aanwezig.

Op het gelijkvloers bevindt zich een ruim magazijn of werkplaats van circa 148 m², bereikbaar via twee poorten. Deze ruimte is voorzien van extra sanitair en biedt de mogelijkheid om een bureauruimte in te richten. Ideaal voor zelfstandigen die op zoek zijn naar opslag- of werkruimte aan huis.
Het woongedeelte is volledig vernieuwd en biedt alle moderne comfort. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime leefruimte met aansluitend een grote leefkeuken, uitgerust met moderne toestellen en voldoende plaats voor een ontbijthoek. Verder vindt u hier een bureauruimte extra bergruimte en een eerste badkamer.

Op de tweede verdieping zijn er drie ruime slaapkamers, een tweede badkamer en een aparte dressing. De zolder biedt extra bergruimte. Volgens de goedgekeurde bouwplannen is er bovendien de mogelijkheid om terrassen aan te leggen op zowel de eerste als tweede verdieping.

Bouwmisdrijven gekend, regularisatieprocedure is lopende
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op