Gebouw voor gemengd gebruik te koop

380000€

2 slaapkamers 123 vierkante meters

Immoweb code : 20017709
Immoweb code : 20017709

Overzicht

2 slaapkamers
123 vierkante meters bewoonbare ruimte
140 vierkante meters grond

Omschrijving

De perfecte handelsruimte voor uw droomzaak.

ALTRO VASTGOED VERKOOPT -  Bezoek (op afspraak)
Bent u een startende ondernemer of een ervaren zelfstandige op zoek naar de ideale locatie voor uw bedrijf? Wij bieden een prachtige handelsruimte aan in Astene, een toplocatie die alles biedt wat u nodig heeft voor succes. 
Gelegen in het charmante dorp Astene bij Deinze, geniet deze handelsruimte van een uitstekende zichtbaarheid en een constante stroom van voorbijgangers. Astene, bekend om zijn gezellige sfeer en actieve gemeenschap, is de ideale plek voor ondernemers die een sterke lokale aanwezigheid willen opbouwen. 
De bereikbaarheid van deze locatie is ongeëvenaard. Met voldoende parkeergelegenheid zowel recht tegenover als naast het pand, kunnen uw klanten gemakkelijk en zonder stress bij u terecht. Bovendien is de Dorpsstraat een belangrijke verkeersader, waardoor uw zaak optimaal bereikbaar is voor zowel lokale klanten als bezoekers uit de omliggende gemeenten. 
Deze handelsruimte biedt een flexibele indeling die eenvoudig kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Of u nu een boetiek, een kantoor, een schoonheidssalon of een andere onderneming wilt starten, de ruimte is perfect ingericht om uw visie werkelijkheid te maken. 
De locatie zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid, wat essentieel is voor het aantrekken van klanten en het opbouwen van naamsbekendheid. De grote etalage biedt voldoende ruimte om uw producten of diensten op een aan

Neem contact op