Gebouw voor gemengd gebruik te koop

350000€

2 slaapkamers 239 vierkante meters

Immoweb code : 11463047
Immoweb code : 11463047

Overzicht

2 slaapkamers
239 vierkante meters bewoonbare ruimte
350 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren appartementsgebouw op topligging in Deinze

Dit appartementsgebouw is fantastisch gelegen in het hart van Deinze. Het gebouw beschikt over een commerciële ruimte van 126 m² en twee bovenliggende verdiepingen die als kantoor- of opslagruimte kunnen functioneren, of die na renovatie omgebouwd kunnen worden naar woonruimte.
Aan de voorzijde genieten voorbijgangers van een sierlijk gevelbeeld, terwijl de achterkant toegang biedt tot een private, ommuurde tuin waar rust en privacy gegarandeerd zijn. Er is ruimte voor groen en terras, wat het pand extra aantrekkelijk maakt.

De binnenruimtes vereisen enige modernisering, wat een geweldige kans biedt om alle inrichtingsmogelijkheden een persoonlijke toets te geven aan zowel de esthetiek als functionaliteit van het pand.
Dit pand is perfect geschikt voor ondernemers die een zichtlocatie met potentieel zoeken en de mogelijkheid willen behouden om een woon-werkcombinatie te creëren. Het is een unieke kans in een stedelijke omgeving met veel passage en uitstekende zichtbaarheid voor uw toekomstige onderneming.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor sloop en heropbouw, mits het respecteren van de bouwverordening en het verkrijgen van een stedenbouwkundige vergunning. EPC-NR: label 'F'

Neem contact op