Gebouw voor gemengd gebruik te koop

298800€

2 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 11458946
Immoweb code : 11458946

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
302 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/01/2025

Omschrijving

Leuke woning met commerciële mogelijkheden.

ALTRO VASTGOED VERKOOPT -  Bezoek (op afspraak) 
Een unieke woning met een ideale ligging in Vinkt, gelegen aan de verbindingsweg tussen Aalter en Deinze. Deze woning biedt niet alleen comfortabel en sfeervol wonen, maar heeft ook talloze mogelijkheden voor wie op zoek is naar een veelzijdige investering. Momenteel is het pand ingericht als een goed draaiend restaurant met ruim plaats voor 36 bezoekers en beschikt het over een grote, professionele keuken die van alle gemakken is voorzien. 
Het woongedeelte straalt warmte en gezelligheid uit en bestaat uit een living, twee slaapkamers, een badkamer en een compacte keuken. Het west-georiënteerde terras is een van de pareltjes van deze woning, het is ruim, zonnig en biedt volop privacy. 
Een ander groot pluspunt van deze woning is de ruime parkeergelegenheid naast het pand, een gemak voor bezoekers of gasten. 
Deze woning is niet alleen perfect voor wie op zoek is naar een gezellige thuis, maar biedt ook bijzondere mogelijkheden voor wie droomt van het runnen van een eigen horecazaak, of andere commerciële activiteiten, dankzij de reeds bestaande faciliteiten en de strategische ligging. De combinatie van een comfortabele woonruimte en de zakelijke mogelijkheden maken dit pand tot een unieke kans die u niet wilt missen. 
Ontdek alle mogelijkheden van deze woning. Bel uw vastgoedmakelaar Leen: 0478/69.84.34 (7/7) of mail naar [email protected]

Neem contact op