Gebouw voor gemengd gebruik te koop

1225000€

6 slaapkamers 730 vierkante meters

Immoweb code : 20100235
Immoweb code : 20100235

Overzicht

6 slaapkamers
4 badkamers
730 vierkante meters bewoonbare ruimte
417 vierkante meters grond

Omschrijving

Modern woongebouw: +/- 730 m² plus tuin

Dit moderne woongebouw heeft een eigentijdse architectuur en hoogwaardige afwerking.

Dit uitzonderlijke gebouw ligt in een rustige, gewilde buurt van Brussel en biedt een harmonieuze mix van professionele en privéruimtes, versterkt door een prachtige tuin en ideale ligging.

Kenmerken van het gebouw :

-Professionele ruimte: Het gebouw bestaat uit ruime professionele ruimtes verspreid over twee verdiepingen. Deze ruimtes zijn ontworpen om een comfortabele en functionele werkomgeving te bieden, met overvloedig natuurlijk licht dankzij de uitstekende ligging.
-Privéruimte: De privéruimte is perfect geïntegreerd in de rest van het gebouw en biedt een naadloze overgang tussen werk en privé. Het is een modern, goed ingericht appartement, ideaal als hoofdverblijf of bedrijfswoning.
-Schitterende tuin: De tuin, een oase van rust, is een belangrijke troef van dit gebouw. Het biedt een royale groene ruimte, ideaal om te ontspannen of om buiten recepties te houden.
-Parkeren: Het pand heeft een garage met ruimte voor twee auto's, wat een extra niveau van comfort biedt dat zeldzaam is in een stedelijke omgeving.
Met zijn bevoorrechte locatie in een aangename buurt van Brussel is dit gebouw een zeldzame kans die levenskwaliteit en functionaliteit combineert, ideaal voor wie werkruimte en wonen wil combineren in een unieke omgeving.

Exclusieve agent: ALCOTT Consulting

Neem contact op