Gebouw voor gemengd gebruik te koop

375000€

3 slaapkamers 273 vierkante meters

Immoweb code : 20253309
Immoweb code : 20253309

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
273 vierkante meters bewoonbare ruimte
228 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning (228m²) met commercieel gelijkvloers met mogeli

Ruime woning (228m²) met 3 slaapkamers en gerenoveerd commerciële gelijkvloers/handelspand met mogelijkheden, biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandige activiteiten/vrije beroepen op centrale ligging te Boechout!

Ligging: Gelegen op een centrale ligging te Boechout nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Omschrijving: U betreedt het pand via het commerciële gelijkvloers (150m²), deze biedt tal van mogelijkheden. Het gelijkvloers is gerenoveerd en is voorzien van nieuwe ramen en vloerverwarming. Aansluitend vindt u de garage, voorzien van sectionale poort en een gezellige stadstuin. Via de hal komt u in het woongedeelte van het pand. De duplex is voorzien van een lichtrijke leefruimte en halfopen keuken, deze dienen afgewerkt te worden en aansluitend een ruime veranda. De badkamer is voorzien van een douche en wasmeubel. Op de bovenste verdieping treft u drie slaapkamers aan. De duplex biedt mogelijkheden, maar dient nog verder afgewerkt te worden. Tot slot is de woning voorzien van een oprit.

- ruime woning
- toplocatie
- commerciële gelijkvloers
- biedt mogelijkheden
- dubbele beglazing
- garage met sectionale poort

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 671kWh/m²jaar

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op