Gebouw voor gemengd gebruik te koop

160000€

6 slaapkamers 357 vierkante meters

Immoweb code : 11439796
Immoweb code : 11439796

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
357 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Te strippen handelswoning op zichtbare locatie in Munster...

Dit aantrekkelijke handelspand ligt op een zeer zichtbare en strategische locatie in Munsterbilzen, perfect voor zowel commerciële als residentiële doeleinden. Het pand bestaat uit twee aparte entiteiten: nummer 2 en nummer 4. Nummer 2 herbergt een handelsruimte met woonst, terwijl nummer 4 een gesloten bebouwing is. De handelsruimte bevindt zich op de begane grond, terwijl het woongedeelte zich voornamelijk achterin op de begane grond en op de eerste verdieping bevindt. Samen bieden deze ruimtes een royale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 357 m².
De locatie is ideaal gelegen met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Supermarkten, bakkers, brasseries en parken voor ontspannende wandelingen bevinden zich allemaal in de nabijheid. Daarnaast zijn er op loopafstand scholen en een speeltuin, wat deze locatie bijzonder geschikt maakt voor gezinnen.

INDELING HANDELSWONING (NUMMER 2)
Begane grond
Handelsruimte met grote raampartijen voor optimale zichtbaarheid, voorzien van elektrische rolluiken. Er is een apart toilet met wastafel aanwezig.
Doorgang naar de bijkeuken met een aparte woonkamer.
Ruime berging met aparte toegang, ideaal voor opslag.
Eerste verdieping
Via een vaste trap bereikt men de nachthal, die toegang biedt tot twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer is uitgerust met een douche, een ligbad, een dubbele wastafel en een toilet.
Zolder
Deze ruimte kan naar wens worden ingericht als derde slaapkamer, kantoo...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op