Gebouw voor gemengd gebruik te koop

349000€

5 slaapkamers 325 vierkante meters

Immoweb code : 20228542
Immoweb code : 20228542

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
325 vierkante meters bewoonbare ruimte
325 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met handelsruimte (+-325m²) te Deurne!

Ruime woning met handelsruimte (+-325m²) te Deurne!

Deze zeer ruime handelswoning is ideaal gelegen op de Gallifortlei te Deurne. Met een uitstekende centrale ligging trekt uw zaak hier gegarandeerd de nodig aandacht. De directe omgeving biedt alles wat u nodig heeft: openbaar vervoer, winkels, scholen en meer. Bovendien geniet u van een snelle verbinding met belangrijke invalswegen.

Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime handelsruimte van ca. 130m², ideaal voor diverse doeleinden. De ruimte is voorzien van een winkelgedeelte, extra opslagplaats en sanitair. Beneden is er ook toegang naar de tuin achteraan. Momenteel in het handelsgedeelte vrij.

Het woongedeelte, met een aparte inkom, biedt u volop ruimte. Op de eerste verdieping treft u er een leefruimte met open keuken, badkamer, apart toilet, handige wasplaats en een eerste slaapkamer. De bovenste verdieping biedt nog eens vier extra slaapkamers met de mogelijkheid om een extra badkamer of keuken te installeren. Daarnaast beschikt het pand nog over een grote, droge kelder.

Bijzonderheden: + Aparte meters voor gas en elektriciteit+ Ruime woonst met mogelijkheden + Te renoveren in functie van eigen smaak+ Vermelde afmetingen/oppervlaktes zijn indicatief

Renovatie verplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: Vlaams Energie- en Klimaatagentschap | Vlaanderen.be

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw

Neem contact op