Gebouw voor gemengd gebruik te koop

589000€

4 slaapkamers 259 vierkante meters

Immoweb code : 20250467
Immoweb code : 20250467

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
259 vierkante meters bewoonbare ruimte
501 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime, recente woning met commerciële ruimte

Unieke, energiezuinige woning (staalbouw) met moderne indeling en veelzijdige mogelijkheden.

Ontdek deze prachtige, nieuwgebouwde woning (2020) die ontworpen is met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en energiezuinigheid. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en energie-efficiënte technologieën is dit een ideale woning voor wie modern en milieubewust wil wonen.

De woning biedt een verrassende en flexibele indeling die perfect aansluit bij diverse woon- en werkbehoeften. Op het gelijkvloers bevindt zich momenteel een volledig ingericht kapsalon, maar dit kan eenvoudig aangepast worden naar een andere bestemming, zoals extra leefruimte of een kantoor aan huis. Verder vind je op deze verdieping ook een apart toilet, een technische ruimte, een bijkeuken en maar liefst vier ruime slaapkamers.

Op de eerste verdieping kom je in een lichte en ruime leefruimte, die direct toegang biedt tot de moderne keuken. Verder beschikt deze verdieping over een ruime dressing, een stijlvolle badkamer, een praktische wasplaats, een tweede technische ruimte en een aparte keukenberging. Via de achtergevel heb je toegang tot een zonnig terras, gelegen op het dak van de gelijkvloerse verdieping, waar je heerlijk van de buitenlucht kunt genieten.

De woning heeft vooraan voldoende parkeermogelijkheden en achteraan een gezellige, omheinde tuin, ideaal voor kinderen, huisdieren of om rustig te ontspannen in een groene omgeving. Deze woning combineert comfort, flexibiliteit en een energiezuinig

Neem contact op