Gebouw voor gemengd gebruik te huur

1750€ per maand

2 slaapkamers 234 vierkante meters

Immoweb code : 11478391
Immoweb code : 11478391

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
234 vierkante meters bewoonbare ruimte
133 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 15/07/2024

Omschrijving

Dit gebouw (woonst + handelsruimte) is gelegen in de hoofdstraat van het centrum tussen het station en de Grote Markt.
Het pand is gelegens in de C-zone van het commercieel centrum, waar alle mogelijke functies zijn toegestaan (woonst, horeca, kantoor, winkel,...)! Er zijn reeds 2 aparte ingangen (tot het privé-gedeelte & het commercieel gedeelte). Op heden is het commercieel gedeelte (± 45m²) voorzien en ingericht als krantenwinkel met o.a. winkelrekken op maat, toonbank, elektrisch rolluik, zonneluifel en beveiligingssysteem. Maar kan dus uiteraard ook dienst doen als praktijkruimte voor vrije beroepen.

Ook vanuit de handelszaak is er toegang tot het privé-gedeelte, dat van kop tot teen gerenoveerd werd met hoogwaardige & duurzame materialen. Op het gelijkvloers is er de hal met toilet, een volledig uitgeruste leefkeuken met aanpalend terras, een functionele berging en tenslotte de badkamer, voorzien van alle comfort. Op de verdieping is er het ruime leefgedeelte met maatwerk, ingebouwde gashaard, verwarming-roosters & surround systeem. Vanuit het leefgedeelte is via het schuifraam toegang het aangenaam dakterras.
Op de bovenste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een apart toilet. Tenslotte is de woning onderkelderd (stahoogte), waardoor nog extra bergruimte beschikbaar.

Kortom; een volledig & hoog afgewerkt pand met tal van mogelijkheden op een toplocatie!

Neem contact op