Gebouw voor gemengd gebruik te huur

1950€ per maand

2 slaapkamers 104 vierkante meters

Immoweb code : 20051507
Immoweb code : 20051507

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
104 vierkante meters bewoonbare ruimte
75 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig handelspand met duplex midden in het centrum van...

PLUSPUNTEN:
+ oppervlakte perceel 75 m²
+ totale oppervlakte ca. 251 m²
+ ruime handelsruimte
+ duplex appartement
+ 2 slaapkamers
+ lichtrijk gebouw
+ authentiek pand
+ toplocatie

ALGEMEEN:
Dit prachtige pand is gelegen in het centrum van het gezellige Maaseik op een steenworp van het Marktplein. Het pand is bevindt zich op een toplocatie voor handel en/of horeca en op wandelafstand van een openbare ondergrondse parking. Tevens biedt het marktplein en voldoende parkeermogelijkheden.

Niet enkel de locatie is een troef bij dit pand maar ook de authentieke uitstraling en de mogelijkheden. Het pand bestaat uit een gelijkvloerse handelsruimte met als extra troef een handelsgedeelte op verdieping +1 en een kelder met nostalgische uitstraling. Op de tweede en derde verdieping bevindt zich het prachtige duplex appartement.

Het appartement is te bereiken via een lift of met de trap langs het terras van de handelsruimte. Ook het appartement beschikt over een terrasje, naast de keuken. De keuken beschikt over al het nodige, een ingebouwde koelkast, een kookplaat, een combi-oven en een vaatwasser. In de keuken is een eethoek voorzien.

Hiernaast bevindt zich de woonkamer met toegang tot de bovenverdieping. In de woonkamer is er een prachtige gashaard aanwezig en een fijne lichtinval door de vele ramen.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers, bergruimte en de badkamer. De badkamer beschikt over een regendouche, een lavabo, opbergruimte en e...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op