Duplex te koop

299000€

2 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 20073642
Immoweb code : 20073642

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Instapklaar, energiezuinig appartement met groot terras in centrum Vosselaar

Dit prachtige appartement in het centrum van Vosselaar heeft talloze troeven. Om te beginnen is het appartement enorm ruim (130 m2) en met een EPC-score B ook zeer energiezuinig. Het appartement is goed onderhouden. Vooraan het appartement is er een gezellig balkonnetje, maar dé grote troef is ongetwijfeld het ruime, westgerichte terras (26 m2) achteraan met een open uitzicht.

Het duplexappartement bestaat op de eerste verdieping o.a. uit een grote, lichtrijke leefruimte met open keuken, wasruimte en gastentoilet. De keuken is voorzien van een ingebouwde vaatwasser, koelkast, combi-oven en keramische kookplaat. De toestellen werden allemaal 2 jaar geleden vervangen. Het schuifraam in de living biedt toegang tot het zonnige terras.

Een mooie stalen deur sluit de leefruimte af van de trap naar de tweede verdieping, waar zich de twee slaapkamers (18 m2 en 10 m2) en de badkamer bevinden. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche én ligbad (en tweede toilet). Ruimte troef, want het trapluik in het halletje leidt naar de geïsoleerde zolder, die dienst doet als extra bergruimte.

Achter het appartementsgebouw is een ruime (af te sluiten) garage met automatische poort. Ideaal voor je auto, fiets(en) of als extra bergruimte. Deze is mee aan te kopen voor €25.000.

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig project uit 2007. Het is gelegen op de 1ste en 2de verdieping van het gebouw en is

Neem contact op