Duplex te koop

* 325000€

2 slaapkamers 134 vierkante meters

Immoweb code : 11456714
Immoweb code : 11456714
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
134 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Een charmante, ruime nieuwe duplexwoning van 134 m², ideaal gelegen in Tihange, een rustige, groene wijk in de stad Huy. Dicht bij alle voorzieningen biedt het een aangename en praktische woonomgeving. Op de begane grond en 1e verdieping van een nieuwe 4-units residentie, heeft dit appartement een groot terras en een eigen tuin van 250 m² met bomen op het zuiden. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, 2 toiletten, een ingerichte keuken die uitgeeft op een grote, lichte woonkamer, een privékelder en een parkeerplaats. Verkoop onderworpen aan 6% btw. Het appartement is gelegen in een rustige woonwijk, vlakbij scholen, winkels en openbaar vervoer.De stad Huy biedt een aangename leefomgeving met zijn vele parken, culturele en sportieve activiteiten en historische monumenten.
Dit appartement is een unieke kans voor wie in een aangename omgeving wil wonen en tegelijkertijd wil profiteren van alle voorzieningen in de stad. Mis deze kans niet om van deze plek uw nieuwe thuis te maken en te profiteren van 6% btw.
Informatie en foto's worden alleen ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend. Deze advertentie vormt geen aanbod

Neem contact op