Duplex te koop

2 slaapkamers 122 vierkante meters

Immoweb code : 11398414
Immoweb code : 11398414

Overzicht

2 slaapkamers
122 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Instapklaar duplex appartement met 2 slpks, dubbele garage

Dit instapklaar duplex appartement van 122m² is rustig gelegen in Hulst - Tessenderlo, dit op wandelafstand van lokale winkels en met een vlotte verbinding met de autostrade richting Hasselt en Antwerpen.

Via de inkomhal met gastentoilet komen we terecht in de lichtrijke woonkamer, deze is opgedeeld in een gezellige zithoek, eethoek en open keuken. De keuken is uitgerust met oven, elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, dubbel wastafel en voldoende opbergruimte. De zithoek is open tot in de nok, dit zorgt voor een ruimtelijk en open gevoel. De 2 grote schuiframen in de woonkamer geven toegang tot het prachtig zonnig terras. Verder is er nog een bureauruimte en wasberging met inbouwkasten aanwezig.

Op de verdieping geeft de nachthal toegang tot de 2 ruime slaapkamers, badkamer en aparte CV berging. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van douche, toilet en wastafel. De slaapkamers geven beide toegang tot een 2de terras, ideaal om te genieten van de ochtend zon. Als extra troef is er nog een ruime zolderberging aanwezig.

Aan de zijkant van het gebouw zijn er 2 garage met sectionaalpoort aanwezig, deze zijn in de prijs inbegrepen.

Bijzonderheden:
- airco aanwezig (woonkamer + slaapkamer)
- overal elektrische rolluiken
- afgewerkt met kwalitatieve materialen
- dubbele garage

EPC: 86 kWh/m² (label A)

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Neem contact op