Duplex te koop

275000€

1 slaapkamer 65 vierkante meters

Immoweb code : 20049766
Immoweb code : 20049766

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
65 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Charmant duplex appartement met terras in Sint-Gillis

NEEM CONTACT OP MET DAVID op 0492/29.90.54 of per email [email protected] Welkom bij Morgan's Real Estate! Wij zijn verheugd om dit charmante appartement aan te bieden dat gelegen is in Sint-Gillis. Dit duplex appartement met één slaapkamer beschikt over een prachtig terras dat goed georiënteerd is, ideaal om te genieten van zonnige dagen.

Het appartement, in goede staat, heeft een handige indeling met de slaapkamer op de bovenverdieping voor meer privacy. De verwarming is individueel geregeld, voor een gepersonaliseerd comfort voor de bewoners. Gelegen in een Brussels karaktervol gebouw dat slechts 3 eenheden telt, zijn de gemeenschappelijke kosten laag, wat zorgt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Dit veelzijdige pand is geschikt voor zowel een eerste aankoop als voor een investering. De ligging in een bruisende buurt, dicht bij de Louizalaan, het Châtelainplein en tal van bars, winkels en openbaar vervoer, maakt het tot een ideale plek om te genieten van alles wat Brussel te bieden heeft.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een bezichtiging en ontdek zelf alle troeven van dit unieke appartement!

Neem contact op